Vad skönt att ni finns, 9Liv!

liv

Den nystartade kattföreningen 9Liv i Östergötland hälsas härmed välkommen till oss kattentusiaster! En  jättefin hemsida är under uppbyggnad och just nu pågår sökandet efter en lokal.

Det här gänget har siktet inställt på att jobba mer aktivt med skyggisar och det tycker jag är suveränt! Medarbetarna har bakgrund från andra kattverksamheter och vet vad de vill!

Hurra! Spinner LYCKA TILL!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vad skönt att ni finns, 9Liv!”

    1. Alla som hjälper djur är hjältar, ja.. Men egentligen borde ALLA vara hjältar? Vilken härlig värld viskulle ha då?!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *