Hamnar mellan ett par välpumpade rumpor

i kategorin Sex&Kärlek. Det läget måste man gilla?

bite

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Hamnar mellan ett par välpumpade rumpor”

 1. haha, vad roligt det ser ut,
  Vi fick paket idag, jätteroligt. Jag(Puma) verkligen älskar den där röda hjärtmusen och tar den i svansen och går omkring med den. Ska se till att Matte lägger upp ett inlägg med bilder på det vi fått i helgen. Matte har lovat att se till att vi har gräs till vintern nu, jippi!
  Tack så mkt för allt Wikki!! Tasskram och nosbuff/ Puma & Sixten

 2. haha, vad roligt det ser ut,
  Vi fick paket idag, jätteroligt. Jag(Puma) verkligen älskar den där röda hjärtmusen och tar den i svansen och går omkring med den. Ska se till att Matte lägger upp ett inlägg med bilder på det vi fått i helgen. Matte har lovat att se till att vi har gräs till vintern nu, jippi!
  Tack så mkt för allt Wikki!! Tasskram och nosbuff/ Puma & Sixten

 3. Det är klart att man ska ha halsband, iallafall säger Husse det. Lite ovant i början, men om jag får säga det själv har husse god smak vad gäller design o färg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *