Rösta på Mjurre!

Eller på din favoritbild! HitteKatter iFokus har omröstning att utse Årets SommarKatt 2009 bland en mängd bilder som skickats in till tävlingen under sommaren. Av alla 75 bilder är nu 12 bidrag med till omröstningen. Gå in och rösta du också! Min kompis Mjurre är på bild nr 5 ”Smultronstället”:

mjurre1v

Känner ni igen platsen? Det är samma ställe som där jag sitter i inlägget nedan ”bland ogräset”!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *