Ta en titt på Dagens Katt!

Det är en sida ni bara måste länka till! Jag har själv varit med där så jag vet hur fina kattbilder det är…. Kika på den här t ex av katten Aron som väntar på middagen:

dcat

Skicka ett mail och bild till katter@atdt.nu så kanske du också får vara med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Ta en titt på Dagens Katt!”

  1. Hahaha, så där kommer nog lilla Slumpen att sitta när han blir stor och bortskämd:)
    Jag kan riktigt se hur han flinar lite snett och bara väntar att serveras…gulligt:)

    Måste rusa o kolla sidan:)
    Imorgon ska jag försöka fota en nerkletad misse som ska lära sig äta.. Jag ser det som att alla metoder är tillåtna nu:)
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *