Förmjamade dator…

tekniker1

Kommentarer försvinner, vissa bloggar går inte att läsa, mailen omöjlig att öppna. ”Unmountable boot volume” = ? var det sista som hände, och lånedatorn just nu är ytterst begränsad…. Kanske inte kan blogga alls i helgen, snyyyyyyyyyyft! Jag kallar in KraftKatten och hoppas få hjälp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Förmjamade dator…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *