Tur det är ett tecknat skämt…

katten_i_frys

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tur det är ett tecknat skämt…”

  1. hejsan kul att kolla in på din sida

    jag sitter här och letar nya bloggar att följa

    har du tid och lust får du gärna göra ett besök hos mig, skriv gärna en kommentar om vad du tyckte

    ha det bäst mvh malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *