Alternativ till sommarkatt – det finns!

Skaffa SOMMARKATT på rätt sätt! Örebro Katthem har en fiffig lösning för dig som vill ha en katt kanske bara över sommaren:

SEMESTERJOURHEM
Skulle du vilja prova på att ha katt över sommaren, under kortare eller längre tid? Våra jourhem behöver också semester och kanske vill ut och resa lite. Kan du hjälpa till över sommaren med lite avlastning? Berätta när du kan ställa upp och vad du kan tänkas ta emot.
Ring: Kicki, tel: 0580-125 69 (efter 18:00)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Alternativ till sommarkatt – det finns!”

  1. Vilken bra ide. Då kan man prova att ha katt. Kanske några katter får nya permanenta hem på det viset. Om katterna inte får ett nytt hem så behöver dom inte lämnas ensamma iaf. Jättebra ide =)

    1. Ja det är dessutom ett fiffigt sätt att avlösa de duktiga jourhemmen som ofta dygnetruntjobbar med katter som behöver hjälp… Håll tassarna att det blir bra!
      NosPuss Wikki

  2. *mjaou* Madame hälsar att hon gillar det där skarpt, men hon inte vet riktigt om hon vill släppa in en annan katt här hemma, det är ju hennes lägenhet. Dessutom ligger Örebro långt bort. Jobbigt att åka så långt för att hitta en kompis, tyvärr. Däremot finns det nog vilsna kattkompisar här i Göteborg med som behöver någonstans att vila sina tassar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *