T-shirt för katt-tant

Nu har jag i alla fall en idé om hur en katt-tant-t-shirt kan se ut:

tshirt_vista

Här ser du texten bättre:

text_vista

Den här skulle passa stora matte och alla andra kättälskande valkyrior!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “T-shirt för katt-tant”

 1. wow, en sån skulle matte kunna göra. Hon har ju sådana där t-shirt papper. Tyvärr så har hon just nu ingen t-shirt att göra trycket på.
  Den där skulle passa bäst på en vit, matte har en mörkblå som hon ska ha Sixten på.

  1. Men jag kollade med Vista Prínt, där skulle en t-shirt kosta under 50-lappen inkl tryck. Visst det är en rätt tunn vit t-shirt då, men varöfr inte?
   TassKram Wikki

 2. Precis, å när man ändå beställer en där (de har ju t o m erbjudanden där man bara betalar portot, men det kanske var det du tänkte på?) kan man beställa fina ”Katt-Tant”-visitkort med 🙂

  1. Hm ja det fanns så många bra-och-ha-saker man kunde göra, så det kanske inte blir så billigt i längden? Verkar som du kände till företaget sedan förut?
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *