Återupprätta katt-tanten!

anitaandcatsbygenzoman

Stora matte är på krigsstigen! Hon kräver respekt och uppskattning för alla världens utskrattade och förlöjligade katt-tanter, och skriver:

Den moderna katt-tanten är ingen stollig gumma som har lägenheten full med 30 skabbiga katter, där hon linkar runt i hårig kofta och häller ut gammal mat direkt på golvet. Den moderna katt-tanten är en cool, kunnig, världsvan kvinna med stort hjärta och glöd, med passionen att göra det rätta för ett nyttigt men underskattat väsen som katten! Hon finns i alla åldrar. Vår tids kloka katt-tant kan trolla fram skyggisar ur gömställen, föda upp show-vinnare och samtidigt hålla ihop ett värdefullt värmande familj- och arbetsliv, plus stötta sin hittekattsorganisation. Hennes passion är välvilja och omsorg. Det är verkligen dags att 2000-talets kattkvinna kliver fram och tar plats! Vi katt-tjejer ska inte dölja våra engagemang – vi ska kräva omgivningens delaktighet och respekt, ge ett kattklös åt dem som inte fattar! Nu! Mjau!

Visst håller vi med om det?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Återupprätta katt-tanten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *