Kryp är till för att fångas!

Minsann, en smaskig citronfjäril!_b59

Hurra, jag fångade den!

__large17

Men nej, den flög iväg i alla fall! Suck…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Kryp är till för att fångas!”

 1. Inte mycket mat på en sådan liten ändå, bättre med matskålen där inne, hemma hos matte o husse! Men du är duktig och har snabba reflexer! *tass-five på dig*

  1. Men det är ju så kul att jaga – du skulle se inlägget från förra sommaren när jag hade fångat en stor grön vårtbitare! *dreggel*
   NattSpinn Wikki

 2. Om nacktag och mamma-bett: Okay.. men ja hade föredragit att du på de bestämdaste sa till matte att låta min nacke vara i fred! Å mina klor också för den delen!! Sen skulle ja vilja att de blev förbjudet att ge piller också!!!

  1. En del piller är det nog tur att dom finns… Snälla katter ska ta sina piller varje gång, det bara är bäst så. Men man kan ju få en liten godisbit eller så också?!
   NosPuss Wikki

  1. Tack! Du ger alltid så snälla komplimanger!
   Jag sa väl att jag släppte fjärilen sen? Helt oskadad…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *