Hemma igen – det är också härligt!

Det var skönt att åka bil hem och lite mindre skakigt än tåget,  fast jag gillar att åka tåg också. Men eftersom det var Novas allra första tur till landet ville vi göra det lite lugnare för henne, hon stressar ju upp sig så väldigt annars.

Nova har verkligen skött sig elegant väl – inte ett enda pip i bilen under resan, och inga som helst olyckor i vårt gästrum hos stora matte och stora husse. Tvärtom, hon skötte sig exemplariskt och jag behövde bara ingripa ett par gånger och gå emellan när hon blev rädd för något. Plus att jag tror hon charmade stora husse alldeles fullständigt. (Han ska vara så tuff men när ingen ser det så ligger han på golvet och gosar med oss och han är hur bra som helst på att klia öron och hakor!)

Dessutom har vi ju tryggheten i att ha matte och husse med oss, så det finns alltid en bekant famn att krypa in i för en vilsen kisse på ny ort – ja så som alla trodde att Nova skulle reagera. Men hon var precis lika oberäknelig som en katt ska vara: Alltså tog hon det fullständigt lugnt och på ett dygn betedde hon sig som om hon bott där hur länge som helst. Alla människorna var rätt förvånade. Men inte jag, jag har ju berättat för Nova allt roligt om landet och förberett henne grundligt, jag visste ju att hon skulle gilla det! Och det gjorde hon!

Men nu är vi hemma och jag kan äntligen sova gott på MIN fäll!

GodNattTass Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hemma igen – det är också härligt!”

  1. Klart du få får låna bilderna.
    Kompis med en häst blir man genom vara ett stycke kissekatt som är extremt nyfiken och en rar häst som vill ha en ryggvärmare. Sen behöver man en matte som lyfter upp en på hästryggen. Mysigt värre!

    1. Tack så jättemycket! Jag skulle gärna prova den där hästryggen, det ser mysigt ut!
      TassKram WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *