Katter som längtar HEM – nr 4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här är Rutan:

rutan1

…och det här är Gipsy Quinn:

gipsyquinn

De är världens bästa kompisar, ett par hemlösingar som är så ofattbart vackra och med härliga jourhems hjälp fått en chans till nya liv – kanske det är du som har ett hem och en famn för de här två härliga katterna? Kontakta Örebro katthem, se länk i min sidokolumn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *