Har du ett hem till mig?

Ser du frågan i deras ögon? Ser du deras längtan? Alla dessa katter ser på dig och frågar med skälvande röst: ”Har du ett hem till mig?”

rutan

Har du ett hem till mig? undrar Rutan.

safir1

Har du ett hem till mig? undrar Safir.

formby1

Har du ett hem till mig? undrar Formby.

Just nu bor katterna på Örebro katthem. Klicka på ”Mitt katthem i Örebro” i min sidokolumn under VIKTIGA KATTSAKER!!!

(Josefin, dina katthemskattfoton är underbara! icejossan.pixbox.se/)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Har du ett hem till mig?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *