Kan vi ta en liten promenad efter frukost, matte?

_427

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kan vi ta en liten promenad efter frukost, matte?”

    1. JA det räcker med att matte ruskar på selen så kommer jag rusande – storspinnande! Det är så underbart kul att få gå ut och nosa runt på allt ute! Men Nova är lite rädd och osäker på ”ute” ännu så hon föredrar utsikten från balkongen. Eftersom jag vuxit upp med hundar så går jag prydligt i koppel glatt viftande på svansen… Hihi, barnen vi möter måste komma och fråga vad jag är för sorts konstig hundkatt!
      Spinn från Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *