444 sidvisningar och fredag kväll…

Jag har fått komma in från balkongen och nu vankas det god kvällsmat: Något i ugnen doftar smaskens. Bara husse och matte kunde sluta joxa med sina skraplotter och bjuda mej på en smakbit….

Men vi blev visst inte miljonärer den här gången, så jag får väl hoppas på resterna av tonfisksalladen istället.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *