Innan jag kojar för att dagsova, vill jag visa det här:

Ett nödrop från katthemmen (som jag brinner för att stödja!):blind1

Överallt omkring oss finns trasiga, hungriga, hemlösa katter. De är fler än du tror… Men du kan hjälpa till, även om du inte kan ta emot en katt i ditt hem!

På ”mitt” katthems hemsida står det:

Hjälp oss aktivt
Har du tid över och vill hjälpa till med arbetet blir vi mycket tacksamma! Det behövs alltid hjälp och vi är öppna för alla idéer. Arbetsområden kan t ex vara att arbeta på katthemmet, hjälpa till med medlemstidningen, hjälpa oss att uppdatera hemsidan, fotografera katter till hemsidan, sätta upp reklamlappar om katter som söker nya hem, köra katter till veterinären, finnas i bilpoolen och köra katter till jourhem eller nya hem inom Örebro eller till andra städer.
När du hjälper oss aktivt förbinder du dig inte att ansvara för ditt arbetsområde i all evighet ­ du gör så mycket du känner att du orkar och hinner.

Tipsa gärna dina vänner och bekanta om våra katter! Sprid gärna vår hemsidesadress på internet ­ ju fler ställen vi syns på desto större chans att katterna snabbt hittar Hem…

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något!

Läs mer på www.orebrokatthem.com/ 

Tasskram från Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Innan jag kojar för att dagsova, vill jag visa det här:”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *