Wikki på äventyr igen!

Nu har jag gjort en lång resa igen… Först buss hemifrån till tågstationen. Usch jag gillar INTE att åka buss. De brummar och ruskar så otrevligt. Sedan tågresa med ett byte. När vi byter tåg brukar jag få lufta i kopplet lite grann och alla passagerare som ser mig är så fascinerade av vilken duktig liten katt jag är!

Sen är det bilåkning från stationen. Jag gillar inte speciellt att åka bil, utan kryper ihop i mattes famn och darrar som en annan vibrator. Det är så otäckt att vara nånstans och inte veta vad som ska hända…

Men sedan, när vi är framme: Åh hurra jag får träffa mina kattkompisar Tanja och Ville och Mjurre och Semlan!??? Jag blev så lycklig och ivrig att jag försökte klösa upp dörren till min transportkorg! Och bara rusade in i huset med full sladd!

Här gillar jag att vara! Kolla det finns MIN godaste mat i det här skåpet:

__large81

Och jag kan faktiskt öppna min torrfoderpåse själv!

__large101

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikki på äventyr igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *