Tänk, han heter Silver precis som husse…

imag3298Vi har lånat ut Stora matte till kattvaktning/”sjuksysterjobb” och då fick hon träffa den här underbara snyggingen… Silver fräste sitt bästa ”Jag är farlig som en tiger!”-fräs och sedan glömde han allt fräsande när han ändå blev mysigt kliad bakom öronen…
Stora matte, varför tar du inte lite bättre foton på den vackra killen? Silver söker ett för-alltid-hem till sig och sin fästmö Wikkan. De är missar med behov av en tålmodig och förstående människa, och jag hoppas verkligen att nån sådan ska finnas att hitta! (Mer info finns hos Livbojen!)

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tänk, han heter Silver precis som husse…”

  1. En stooor silverfärgad nallebjörn som vill bli bortskämd med pussar o god mat tillsammans med Wikkan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *