Liten kort utställningsrapport

Nu är husse och mattarna hemma, matta och trötta efter en lång dag på Conventum. Jag ska ta tass om dem…IMAG0879[1]
Barnens pysselsaker är nedpackade igen – vi fick många fina teckningar. Och blädderblocket får vila ett tag…
IMAG0881[3]
I insamlingsbössorna och kassaväskan hade det idag blivit 1 256 kr till Örebro katthem, varav en slant kommer från bössan i NERKs cafeteria! *kurr tack kurr kurr*
(Jag vet inte hur mycket som kommit in via Swish de här två dagarna.)

Ni får avrunda natten med en idolbild på mej och husse. Via reddits gift Exchange har vi fått matchande slipsar! Visst är vi stiliga???!
first-gift-from-my-santa-1465076351-625265174023

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Liten kort utställningsrapport”

  1. Tänk om jag kunde få min Husse att vara så fin också på Utställningarna Wikki. Jag har redan en hel hög med fina slipsar. Men han vägrar ta på sig någon. Kan jag få byta ut min husse mot din nästa gång jag skall ställas ut ??

    Nospussar Sören

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *