Rapport från pysselverkstaden

Förbereder allt jag kan hitta på till NERKs kattutställning den 4-5 juni. Vad kan man göra utav en massa små stadiga frigolitblock??? Har en stor påse fylld med sådana bitar som syns i mitten på pysselbordet samt ett gäng i storlek ”tegelsten”:
IMAG0837[1]
Idéer och förslag emotses! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Rapport från pysselverkstaden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *