Från oss till Stora matte

IMAG0830[1]
Jag är så stolt över min tasshändiga matte! För vi har redan gett vår Mors Dags-present till Stora matte, som blev alldeles väldigt glad över den här virkade ponchon/schalen:
IMAG0831[1]
Givetvis är det lite Wikki- och Novapäls invirkat i den per automatik, vi har ju hjälpt till att hålla ordning på garnnystanen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *