Här är hemligheten:

Hurra! Äntligen är den här: SVEKATTs och MJAUs sökbas för försvunna eller upphittade katter! En sökbar databas för hela landet – tydlig och enkel!
LOGO VILSE1
Lägg in din kattannons här, så ökar chansen att få tillbaka din bortsprungna katt!
vilse
Kurr vad svårt det har varit att hålla tyst efter att jag fick veta i lördags att lanseringen av söksajten VILSE.NU skulle ske idag!
vilse2
Nu kan du själv gå in och se hur fiffigt allt är ordnat – men se också till att ha din katt ID-märkt och registrerad så det är lätt att identifiera om den skulle springa bort!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Här är hemligheten:”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *