Invigning i morgon!!!

invigning
Föreningen Samvetet / Uppsala Katthem är så klart med i SVEKATT! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Invigning i morgon!!!”

  1. Grattis till nya lokaler, vännerna i Uppsala. Vi skickar matte med litet extra god mat som inflyttningspresent nästa vecka.
    Vi kan nog hitta på någon överraskning också hoppas vi.

    Kanske får matte glädjen att träffa Stora Matte också? Hon hoppas i alla fall det.

    *nosgos * till alla vänner i hittekattsvängen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *