Matte är en SkaparKatt

Det flyger vackra fjärilar ur hennes händer:
12899872_10154030931921753_347865352_n
Om du vill ha en magisk vårfjäril så håll koll på oss! Mer info kommer! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Matte är en SkaparKatt”

  1. Ja, din matte är verkligen en riktig skaparkatt! Att förvandla vanliga pappersbitar till fantastiska djur, stjärnor och andra magiska former är nästan som trolleri… hälsa henne så gott!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *