Dags för en liten raid i blogglistan igen

Suck, jag borde ha fortsatt att göra ordning i mina länklistor när jag satte klorna i det i februari, men det är ju skönare att ligga i solstrimman på vardagsrumsgolvet och njuta!

Idag har jag lagt till blogglänk till Lill-Berra, en maine coon-kille som börjat lite försiktigt med ett första blogginlägg. Hoppas det blir mer!


Och så kan jag tipsa om en spännande kattblogg: Bailey Boat Cat… Ska bli spinnande att se vart denna äventyrliga siames tänker segla nu efter att haft vinterhamn i Italien!

Men precis som förra gången så märker jag att det försvinner fler kattvänner än det tillkommer till nya i bloggform – det blir twittrar och Facebook istället… Mjau, jag vet inte om jag känner att det är samma sak…. Jag håller mig nog till den här gamla bloggen trots allt! Så de flesta av mina vännerlänkar går inte till FB-sidor. I alla fall inte just nu.

Till änglakatternas lek hos SkaparKatten har Falkor Morris hos Maja&Morris tassat. Och vi förstår ju att Prinsessan Linnsen saknar sin Frank… Kanske han och Pelle Boman busar tillsammans där på andra sidan Bron.

Lussekatt har jag tappat bort, och jag blir inte klok på om jag har fel bloggadress till Puma, Båtsman och Ullviva… Skönt i alla fall att jag hittade till mysiga Skat-Anns nya blogg.

Det går inte att komma fram till Maurices och Kajsas nya blogg, suck. Molly har inte jamat på sin blogg sedan 2014. Ännu längre sedan är det som Mozart och Vincent samt Rufus och Toulouse bloggade. Detsamma med Nike, Rambo och Puma. Plexis och Rasmus blogg är helt borta, liksom länken till Roxy och Rocky.

Detta deprimerande resultat vill jag ändå väga upp med att jama att någon gång under detta år så kommer jag att vara framme vid det TIOTUSENDE publicerade blogginlägget… Visst är det ofattbart mycket???! Jag har svårt att greppa att det skulle stämma, men bloggindexet visar ju detta:

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dags för en liten raid i blogglistan igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *