Ungefär 250 tappra följare…

Jag undrar ibland vilka ni är, alla ni 250 tappra läsare, som dagligen besöker min allt sämre uppdaterade blogg? Det gör mig rörd att se den kurva av besökare som troget gästar mitt forum, och står ut med min ryckiga och numera ganska tunna produktion av blogginlägg. Tack för att ni har tålamod och än mer tack för att denna lojalitet består, trots att jag vägrar att tassa i Facebook!!!

Som belöning ska ni här få den mest rysansvärt fladdriga gif som jag nånsin sett!
Klarar du att titta på den utan att bli snurriga efter tio sekunder?

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Ungefär 250 tappra följare…”

  1. Mjau, visst är det synd! Men nu har jag koll på att ni finns med bland dessa 250 också! TassKram Wikki

 1. Ojoj… undra vem som kommit på att göra den 🙂 Jag och Fröken Tott och Adam läser. Så nu har du bara 249 andra att fundera över;)

 2. vinkvink,vi skruttan och leon med matte sari tittar in till dig varje dag : )
  och icke att förglömma…våran älskade änglakatt pepsi också

  kram och nosbuffar på er

  1. Det blir en fjärde besökare med er – men det är ju faktiskt inget tvång att kommentera… Tänk om alla 250 gäster gjorde det, då skulle jag knappt hinna göra annat än läsa kommentarer ju???! TassKram Wikki

 3. Läser bloggen varje dag och tycker den är så fin.
  Jag bloggar inte själv så det blir inga kommentarer heller från mej.
  Kram från Karin och katten Oskar

  1. Men det är ändå så gott att veta att ni finns där ute! Extra gos till Oskar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *