Det händer massor – och snart katthemsårsmöte!

Hela inbjudan

Mjau, jag har lånat detta från katthemmets FB, och det ska bli spinnande att se vad som kommer att hända på årsmötet!

Följande saker har jag tänkt föreslå att det ska jamas om lite efter mötet :

  • Utdelning av flera ”Örebro Katthems Hederskatter” till personer som förtjänar utmärkelsen.
  • Närvarolotteri med mysiga kattsaker!

Så nu har Stora matte fullt upp med att bearbeta andra saker som jag lagt min Nos i när det gäller katthemmet… Hi hi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det händer massor – och snart katthemsårsmöte!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *