Inför ”Alla Hjärtans Dag”:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Inför ”Alla Hjärtans Dag”:”

  1. En liten fundering… Varför finns det inte Alla Hjärtans Dag prylar till katter??? Kattgodis i form av hjärtan, bäddar & filtar med hjärtan på osv. Wikki, Du får Hjärtan av mig <3<3<3 Nospussar också Smiley

  2. Smiley, matte har sett bäddar som är gjorda som hjärtan så det finns i alla fall något. Försenad Alla Hjärtans Dag från oss. Fast alla dagar är väl Hjärtats dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *