Virka en wikki–?

kttus  uny
Matte kan verkligen virka ihop stiliga saker – så det borde ju inte vara svårt att virka en MEJ!!?
filt
Eller??? Hm…..

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Virka en wikki–?”

  1. Jag har en strålande ide´: Din matte kan virka en rund, gul filt i form av en Smiley! Så kan Du, mitt lilla hjärta, sova på den & drömma om mig…Spinner högt vid bara tanken…

    1. Matte virkar så mycket konstigt. Jag får knappt plats i hennes knä numera för alla virkgrunkor är i vägen! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *