I morgon ska vi baka…

Jag tänkte att jag skulle hitta ett bra recept på kattmyntafyllda missekakor, men det finns visst inte! Komplicerade kattmönster finns det däremot mängder av:
kakkak2
Men det var svårare att hitta nåt vettigt recept!
imagesQUDWYDG1
Så jag gör nog lite fusk, dekorerar vanliga kex med sockerglasyr.
För det här mönstret gillade jag:
imagesAAPZZP31

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “I morgon ska vi baka…”

  1. Tusen tack för ett välfyllt paket Oskar och jag har fått.
    Det blev ju julafton igen, så många fint inslagna paket
    helt fantasstiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *