Kommer du och hälsar på mig?

På lördag den 23/1 och söndag den 24/1 kommer jag att skicka min duktiga Wikki FlatCat att jobba med Örebro Katthems monter på NERKs stora kattutställning på Conventum Arena i Örebro!!! Publiktider kl 9-16 båda dagarna!
Och jag hoppas få besök av en viktig gäst… IMG_3269

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Kommer du och hälsar på mig?”

 1. Ha,ha Sören får gärna träffa WikkiFlatCat, men JAG Smiley,vill träffa ulliga, gulliga Wikki TheFluffyCat. PUSS!

 2. Vi skall se om våran gammelmatte orkar åka till Örebro på söndagen, då hon inte dillysist… dilysise… dilystierar… eh, vad heter det nu igen?!? Nåjam, du vet vad vi jamar.

  Tass från Majsan, abbemissa.

  1. Vi hoppas det – men ni får inte förta er eller riskera något i vinterkyla och halka, kom ihåg det! NosPuss Wikki

 3. Mjau, i år skickar vi bara matte och husse; vi pälsklädda tar semester och hoppar över utställningen. Skönt, tycker vi, för tjänstehjonen jobbar ju med annat under utställningsdagarna och har inte tillräckligt med tid för att serva oss…

  1. Mjau, hoppas att ni har kattvakt hemma då, för jag märker hur hårt era människor sliter de där utställningsdagarna, och låååångt dessförinnan! TassKram Wikki

 4. Farbror Fritzz kommer o hälsar på.Blir nog till en liten auktion också.Nospussar till Inger❤️❤️

  1. Mjau mjau mjau vad spinnande! TassKram Wikki
   PS Jag tror mattarna har hittat nåt grodigt till dig också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *