Nu ska jag till PostKatten med JulPaket…

Puh det var mer besvärligt än jag trodde att få iväg alla JulPaket med Posten, men idag lämnar jag in fem paket till Mr PostCat! I morgon packar jag de resterande fyra paketen (Varav ett dubbelpaket) och de får lämnas in på torsdag.

Det nya året har alltså dundrat in med racerfart! Man hann knappt jama ”GottNy…” så var det dags att rädda kattvänner via  SnuffeFonden och katthemmet och ute i Vilda Verkligheten.

Jag hade tänkt mig att det nya året skulle starta lite lugnt och stilla men istället är det mer turbulent än någonsin. Världen är full av behövande katter! Tänk om man kunde rädda alla!
Tanke

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu ska jag till PostKatten med JulPaket…”

  1. Södertälje Katthem tackar för välkommet bidrag! Ni är så duktiga på att ordna auktioner i Örebro! Och det bästa av allt är ju att varenda katthem behöver varenda krona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *