Otto är hittad!

otto åter
Matte Stina gosar på till 100% – smarta Otto hade hittat ett varmt och gott gömställe vid grannarnas tempererade poolhus… Precis som jag anade så hade han inte tassat så långt!
Nu kanske du får utegångsförbud ett tag, Otto??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Otto är hittad!”

 1. ooh vad härligt,SVANSDANS!
  vi hade en ragdoll här som höll på att bli stulen,dom höll på och lyfte in katten i en bil men sen kom en med en stor hund som känner ägaren till katten och sa att den där är väl inte eran..dom släppte katten och åkte med en rivstart..tur det!
  usch vilken marddröm när svansbarnen försvinner
  min leon gjorde förut lovar på en vecka i taget fast han är kastrerad,flickvännen här hemma letade och det lät som hon grät ungefär.sen kom han hem som om inget hänt,matte grät av glädje och flickvännen drämde till han och sprang ut,sur som ättika tror jag : ) men sen var hon glad att han var hemma allafall
  ta nu hand om varandra ordentligt,lillpluttan otto är väl ganska trött kan kan jag tro

  nosbuffar från oss,skruttan,leon med matte sari

  1. Mjau visst är det hemskt när svansvänner blir stulna! Jag är så glad att Otto är hemma hos matte igen, just bara för att hans hälsa inte är helt perfekt. Men något fint och gott för han säkert av glad matte, tror ni inte det?! *svansdans svansdans* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *