Snälla Otto kom hem!!!! HITTAD!

OTTO ÄR TRYGGT HEMMA IGEN!  ♥otto
Världens vindögdaste birma, Otto, har försvunnit från min vän Stina!

Efterlysning i Ystadsområdet Bjäresjö:

Vi har nu kört rundor så mycket i Bjäresjö att polisen tillkallats,och inte sett skymten av vår mise. Tiden börjar rinna ut för honom. Vi erbjuder 1000kr i hittelön till den som återförenar honom med oss levande och hoppas på så vis att folk kanske går ut och lockar på honom lite! Han heter Otto ,är en helig birma vit/röd fluffig smal och väldigt vindögd! Han är mycket tillgiven och behöver er hjälp,så skicka ut era barn på skattjakt runt Bjäresjö-trakten(han kan ha gått mycket längre) i Ystad . Han är inte vidare rädd för hundar så ta en promenad med er hund och ropa allt ni kan

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snälla Otto kom hem!!!! HITTAD!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *