Jag är så glad!

IMG_5614 IMG_5615
Inte bara det att jag har blivit julborstad och pälskammad…
IMG_5613
Matte har kommit! Ingen kliar mig på magen som hon! Lycka lycka lyckaaaaaa!IMG_5612

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag är så glad!”

  1. Åh vad härligt!
    Vi önskar er alla en jamartrevlig jul med massor av gos, gottisar och mys! Och en och annan råtta 🙂
    *nosbuffar*

    1. Kurr, idag har jag bara fångat en mus. Men nog så mumsig! Önskar er också supersuperskön jul! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *