Wikkis JulPaket nr 22 – vinnare: Bettan!

Visst kan man väl ha ett lila tema till ett JulPaket??! ♥
IMG_5562
Men basen är en kattig flicktröja i stl 158/164, en ovanlig porslinskatt och en raggig lite sliten men oerhört charmig gosekatt! Den känns så go’ att hålla i!
IMG_5565
På de virkade dukarna ligger en lite kattspegel. Ett halsband i retrofärger, en kattljusstake i gjutjärn och en svärm kattleksaker hittar du också i paketet!
IMG_5566
Uppnosig kan man nog kalla den här kattfigurinen!!!
IMG_5567
IMG_5569Det leopardfläckiga är snitsiga örhängen och den ljust lila halvädelstenen infattad i silvertråd kommer från Andekvarts!
IMG_5570
Ett fullmatat JulPaket alltså!!!
IMG_5568
Busenkelt att vara med och buda på JulPaketet (Dock hinner PostKatten inte leverera dem före julafton!)  – så här gör du:

Skriv ditt bud i kommentaren nedan!
Den som har högsta bud på söndag kväll den 27/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.
Och auktionen är till förmån för:

Katthjälpen i Malmö!

Första bud: 300 kr jamar Alice!
Andra budet: 500 kr från Bettan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 22 – vinnare: Bettan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *