Kattnappade!

IMG_5558
Gissa vad som hänt? Nova och jag har blivit bortförda – kattnappade!!!

Fast det är inte så farligt som det låter – för vi är på Landet för att fira ett kattligt jullov! Husse och matte jobbar så mycket i julhelgen, så då fick vi skjuts till Landet igår kväll – det var därför jag inte hann posta inlägg om JulPaket nr 21… Efter så där nitton klagojam från mig (Jag är inte så glad i att åka bil!) så var vi framme och mottogs med framplockad kattlåda och skål med läckerheter av Stora husse.

Och idag har vi dels vaktat en hes och hostig Stora matte, dels varit ute i stort sett hela förmiddagen. Tänk er vad härligt det är att börja julen med en lyckad musfångst, bara tio meter från ytterdörren! Jag var så lycklig och musen var den delikataste julmaten jag fått hittills! Kurr!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattnappade!”

  1. Mjau, vi ska göra vad vi kan. Är lite purken för att vi inte får gå ut när det är mörkt. Men det får väl gå an! NosPuss Wikki

 1. Så härligt med ett riktigt kattligt jullov! Synd bara att matte och husse inte får vila och jaga möss tillsammans med er… men de får säkert annan mat, som de tycker är god. Vi här i klostret önskar hela Wikki Crew en underbar julhelg! Och så hoppas vi att Stora matte snart kryar på sig ordenltigt… våran matte har varit sjuk hela hösten, och det är sååå besvärligt för oss katter.

  Jultass från Majsan, abbemissa.

  PS. Grattis till muslingfångsten! DS.

  1. Tack Majsan! Mjau, husse och matte var ju iväg och åt julmat på ett slott, så de har fått gott att äta…
   Hoppas ni får det gott allesammans också!!!! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *