Nu tändas…

Nu tändas tusen juleljus
från var och ens manick
och vi sugs in i var sin värld
med glosögd, stirrig blick

Mobiler, iPad, dataspel
i varje hem och hus,
som stjärnan över Betlehem
vi följer deras ljus

Och över stad och land i kväll
går julens nya bud
att samtalen är ersatta
av blippande små ljud

Nu sändas tusen julemejl
ty nätet är globalt,
men twittrar Herren Jesus Krist?
Kan Gud nås digitalt?

//Jamat i juletid av Calle Norlénluss

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu tändas…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *