Påminnelse: Auktion 14 och 15 – några timmar kvar!

IMG_5451Vill du stödja Livbojen för hemlösa katter i Eskilstuna eller Kattstallet? Och samtidigt få ett av mina fina JulPaket?! Klicka på Bilderna här så kommer du till auktionerna:
Julpaket nr 14 för Livbojen är grönt och skönt!
IMG_5461

JulPaket nr 15 för Kattstallet ser ut så här:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *