Wikkis JulPaket nr 11 – vinnare: Chanda!

Nattsudd är kul! Nu har Nova och jag suddat fram det här paketet:
IMG_5405
Det är två mysigt mjuka kattsyskon som lite blygt kikar fram här tillsammans med en glittrig jultomte! De bjuder på ett juligt paket med stjärnmönstrade dukar, en dörrmatta för tomtebruk och fler små finesser!IMG_5406

På disktrasan syns en liten gnistrande julgransbrosch, i blomkrukan gömmer sig en påse Wikki Kattgräsfrön och i den märkliga näverasken (Som är så välgjord att locket bara passar i en enda kinkig vinkel!) där döljer sig en hemlighet!
IMG_5408
Men hallå, vart ska ni två ta vägen med tomtemattan???!IMG_5415
Med sina söta svanstippar vippande försvann de ned i kattongen och lade sig att sova…

Att buda på det här JulPaketet – så här går det till:
Skriv ditt bud i kommentaren nedan!
Den som har högsta bud på torsdag kväll den 17/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Wikkis JulPaket nr 11 skänker pengen till:

Gästrike katthem!!!

Första budet: 100 kr satsar Cornelia!
Andra budet: 300 kr spinner Chanda!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 11 – vinnare: Chanda!”

  1. Hallå hallå! Sven säger att nu är jag äntligen stor nog att få buda själv! på en auktion! Hoppas jag klarar det. Startar med 100:- så kanske någon budar över snart så det blir lite fight? Detta är sååååå spännande! Buff från helsvarta Cornelia 1,5 år stor!

  2. Meeeeeh , kom igen nu! Som f.d. hemlös och skygg spinner jag 300:-.Det här är ett katthem med problem med att få Dentabits bitarna att räcka till. Och Gästrikland är fullt av hemlösa pälsklingar som fryser öronen av sig.

    *tår på nosen *
    Chanda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *