Wikkis JulPaket nr 6 – vinnare: Räkan!

IMG_5336
Oj vad det har blåst! ”När matte skulle åka till jobbet så behövde hon bara ta husses morgonrock och sätta som ett segel på sin bil och sedan kryssa lite mellan husen, och så tog hon sig till jobbet på ett litet kick utan att starta motorn. Det har husse sagt!” påstår Nova. Mjau, det är väl lite tveksamt, men jag tror inte ni kan föreställa er hur hårt det faktiskt blåser ute på vår balkong emellanåt! Så här uppe på 4e våningen är det fritt spelrum för vindarna nämligen. Merparten av våra lappar ur dragningskorgen har flugit säkert ända till Brickebacken… Men vilken tur, Nova har hittat en i alla fall!IMG_5333

Och vad har vi stoppat i paketet: Jo en underbart mjuk och skön stjärna som går att ha som duk, kattbädd eller snuttefilt, den har matte virkat! ♥♥♥ Plus en kattmugg, en fin vit sparbössekatt, söta klistermärken, massor av kul leksaker och lite julpynt!

Kurr igen, så här är det du gör för att buda:
Skriv ditt bud i kommentaren nedan!
Den som har högsta bud på onsdag kväll den 9/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Vem ska få slanten för Wikkis JulPaket nr 6, vad tror ni allesammans? Jag tassar upp lappen som Nova hämtat:

Katthemmet i Vaxholm – Föreningen Djurhjälpen! ♥

Första budet: 300 kr jamar katten Sven! *svansdans*
Andra budet: 400 kr från busiga Räkan! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 6 – vinnare: Räkan!”

  1. Nu bara MÅSTE jag reta Sven lite grann – han tror alltid att det är han som bestämmer bara för han är ett år äldre än mig – så nu budar jag 400:-! Där fick han hihihi…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *