Nånstans här i röran bor nästa JulPaket

IMG_5540[1]
Nästan alla mina Tasseri-, auktions- och kattpresentsaker bor i Hemliga Skåpet hos Stora matte på Landet.  Det är ganska många lådor med prylar, och häromdagen fick Stora matte den geniala idén att julstäda i pannrummet som varit mer eller mindre belamrat med allt möjligt sedan den gamla vedpannan kastades ut för några år sedan… Där stod det loppiskartonger, boklådor, ja ni vet, allt sådant där som man kanske behöver någon gång.
IMG_5542[1]
Så Stora matte  släpade ut alla kattonger ur pannrummet och sorterade innehållet. Varpå hon tömde Hemliga Skåpet och sorterade upp även det innehållet. Med följd att det står lådor huller om buller i hela huset som hon och Stora husse får kryssa emellan.IMG_5345
Sanningen att säga verkar hon inte veta var nånting finns heller och nu verkar det bara bli ännu värre. Men nånstans i alla de här lådorna bor det som ska bli nästa JulPaket!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nånstans här i röran bor nästa JulPaket”

    1. Mjau, man måste ju ha ett litet lager… Jag tror att Stora matte och matte funderar på att ha ett KattHjälpsLoppis på Landet nån gång i vår! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *