Wikkis JulPaket nr 4 – vinnare Agneta!

Här kommer det, en dag försenat… Oj Nova nu får vi skynda oss att lägga upp det har fina paketet, med temat ”Jakt, lek och mat”:IMG_5301
Här är bland mycket annat en jätteläcker kattslips (Färgerna syns bättre på bilden som kommer nedan!) och ett par charmiga kattbilder på kakel. Dessutom världens sötaste springform att grädda din katts jul-leverpastej i samt en matskål till det!
IMG_5305
Det här paketet, liksom föregående och kommande JulPaket, auktionerar jag ut till förmån för hemlösa katter… Nova, var har du burken med lappar så att vi kan dra en och utse vilka… Nova???! Vad jamar du? Har lapparna blåst bort från balkongen i stormen?
150723 (2)
*tassen  för pannan* …men vänta, det ligger en där under soffan, kryp in och hämta den!

Under tiden, så här gör du för att buda på paketet:
Skriv ditt bud i kommentaren nedan!
Den som har högsta bud på tisdag kväll den 8/12 kl. 21.00 har vunnit paketet och kommer då att få meddelande om hur betalning görs.

Och slanten för Wikkis JulPaket nr 4 går, enligt lappen som Nova nu krafsat fram, till:

Föreningen 9Liv Östergötland!

Första budet: 400 kr från Agneta! <3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Wikkis JulPaket nr 4 – vinnare Agneta!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *