Rösta på Lancelot som NA:s LusseKatt!!

LancelotVackra enögde Lancelot var på Örebro katthem i somras och snart nog på höstkanten hittade han ett nytt hem! Denna stora gosiga kille är nu Luciakandidat på NA, så rösta på honom nu, alla vänner! Så klart en svart kille kan vara Lucia, eller hur???!

Du hittar röstningen HÄR och till den 8/12 går det att rösta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rösta på Lancelot som NA:s LusseKatt!!”

  1. Eftersom det inte fanns en Wikki att rösta på, så fick Lancelot våran röst. Stiligt med en
    svart katt i lusse-färger! Nosgoz Smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *