Några timmar kvar för att buda på mitt JulPaket nr 1!

julkulewikki
Ni hittar JulPaket nr 1 HÄR! Kl 21 i kväll så får vi veta vem som jamat till sig det! Och som alltid: Mina paket innehåller lite smått & gott som inte alltid syns på bild…. ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Några timmar kvar för att buda på mitt JulPaket nr 1!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *