Katter mot våld

”This is how we end war” är den talande texten till den här bilden:

Kanske är det så att vi katter är lösningen till att uppnå världsfred? När belgiske försvarsministern Steven Wandeput twittrade till folket att inte avslöja polisens insatser i försvaret mot terrorattacker genom att filma dem och lägga ut på nätet så kom ett gensvar med humor, startat av tv-mannen Hugo Janssen på kanalen NOS. Han twittrade ”Instead of tweets about police activity in Brussels, here’s a picture of our cat Mozart!”. Varefter belgarna formligen dränkte allt i twittrade katter:
ter3terrr2 terr
Mjau, jag gillar tanken!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katter mot våld”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *