Lussekattsdax här i Örebro!

Mjau oj nu är det bråttom! Innan fredag vill NA (Vår Örebrotidning) ha in foton på den misse som ska bli årets LusseKatt och efterträda fina Captain (Som faktiskt kommer från samma katthem som jag!) ifråga om titeln…captain jeppe
Här kan du läsa allt om hur det går till att tävla!   Tass på er!

PS. Jag tror det är Captains (Numera heter han Jeppe, dessutom!) söta matte Jaana som tagit den här bilden!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *