Sten pysslar

Idag ska jag visa er hur man gör decoupage, jamar min kompis jättekatten Sten:ZOE_0003_1
Börja med att välja några snygga servettmotiv, och sedan något att klistra dem på!
2b
Här har jag en liten platta och ska limma sådana här blå blommor på….
Eller vänta nu… Hjäääälp, matte vad gör du????
IMG_5402
STEEEEEEEEEN! DU SITTER I SKÅLEN MED DECOUPAGELIM!!!?
IMG_5405
Alltså, jag måste nog avbryta lektionen, matte överreagerade lite…
Matte, måste man bada hela rumpan för lite lim??? Va? Okej, förlåt matte….
IMG_5408
Hörni, jag fortsätter visa er decoupage en annan gång!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Sten pysslar”

  1. Det visade sig senare på kvällen att jag inte lyckats tvätta bort allt limmet… Fick plocka fram saxen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *