Med svansen som antenn

IMG_1273
Ibland funderar jag på hur jag ska orka blogga varje dag, och orka hålla upp min svansantenn för att läsa av katt-omvärlden. Det händer hiskliga bestialiska saker med så många av mina medkatter, att jag inte ens hinner snappa upp och reagera på ens en bråkdel av dem!

Idag var raderna i olika media som alltid en hektisk blandning av sol eller sorg, salt eller saknat, snett eller sneglat:

Al
Satt katten Aljosha verkligen sju veckor i en vinkällare, och lyckades ransonera så pass väl med tre trasiga vinflaskors återstående innehåll av vinet Mosel Saar Ruwer 1999, så att när hans matte hittade honom – sturzbetrunken! – hade han efter tre dagars intensivvård med dropp överlevt den för katter livsfarliga alkoholförgiftningen? Jag har ganska vårt att tro på tidsperspektivet, vad än tyska tidningen Bild påstår!

Tycker man verkligen att Örebropolisens beslut att, på order av Länsstyrelsen, gratis skänka bort 8 stycken kattungar, är bra? Min princip är att alla katter ska kosta en bra slant, så att de värdesätts och respekteras! Några av dem är söta sköldpaddsflickor:
sköldp

Och är Beijingkatten Luhu den ledsnaste du sett?
luhu
Tass på er!

 

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Med svansen som antenn”

  1. *Morr och fräs* Hur kan man vara så dum att man skänker bort katter? Tror de där som jobbar på Länsstyrelsen att de på något sätt kan garantera katterna goda hem om de hanteras som överblivet skräp?? Vill man öht verka för att katten får en högre status och att färre föds i misär och hemlöshet???

    Skärpning, Länsstyrelsen!!!

    1. Fräs, de skänker bort annat också, hästar och saker, gärna till någon de känner eller till sig själva. Och har i vissa fall sämre djurhållning själva än de människor som de dömer… *ryser* NosPuss Wikki

    1. Mjau, men det känns skönt att ha lite fäste för klorna när man smyger omkring i världen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *