Stairway to heaven

IMG_5233[1]
Nu har vi packat ihop våra saker på Landet och ska snart åka hem till stan. Vi tröstgosar lite extra med Stora matte också, för hon stänker i våra pälsar – hon har just kommit på att Tanjas fina tasstrappa till stora mjuka sängen ju kan ställas undan… *sniff sniff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Stairway to heaven”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *